Everfresh

Uvek pokušavamo da razumemo potrebe naših kupaca na različitim tržištima i da sretnemo njihove potrebe.

Pravo sa polja i voćnjaka do krajnih konzumenata na njihove stolove,
što svežije, što brže…

Bez kompromisa kada je kvalitet u pitanju,
Što Prirodnije…

VOĆE
Jabuka

Kraljica ne samo zimskog voća već i svih godišnjih doba, jabuka je ukusna i lekovita namirnica. U brojnim kulturama smatra se eliksirom života.

Kajsija

Prema nekoliko istraživanja koje su sproveli istraživači, imaju brojne vitamine i minerale, važne hranjive sastojke.

Kruška

Slatke i sočne, najčešće mekane, a ponekad tvrde unutrašnjosti – kruške su nekada nazivane „darom bogova“. Za one koje to zanima, latinsko ime kruške je Pyrus communis.

Šljiva

Kada pomislite na šljive, verovatno vam na um prvo padne marmelada ili domaći džem od šljiva koji na jedinstven način ukrasi svaku palačinku.

Grožđe

Grožđe deluje kao prirodni tonik organizma, usporava starenje, odnosno sprečava demenciju i degenerativne očne bolesti. Eliksir zdravlja i mladosti.

Trešnja

Trešnje mogu uspešno zameniti čokoladu, bombone i rafinisane slatkiše, jer su inspiracioni izbori svakog sata dana, bilo da je to jutro, ručak ili veče.

Breskva

Breskva – mirisna i slatka kraljica leta. Breskve nisu samo ukusni i sočni plodovi nego vam donosi nebrojene zdravstvene prednosti, smatraju se i „plodovima dugotrajnosti“.

Višnja

Višnje, konzumirane sveže, kada je njihova sezona, i zamrznute, sadrže veliku količinu kalijuma, što doprinosi stabilizaciji srčanog udara i zdravlju kože.

Ovde gde vekovima znamo šta valja, na najboljoj zemlji, gajimo najkvalitetnije voće i povrće, vrhunskog kvaliteta kako je oduvek bilo i treba da bude, a sve to uz pomoć vrednih ljudi koji uzgajaju te proizvode sa puno ljubavi, znajući da ćete ih probati, da će izmamiti osmehe i produžiti živote svakome od vas.

sr_RS